Sign in to follow this  
Lolecs1232

Regulament Forum

1 post in this topic

 

Bine aţi venit în Comunitatea HGZ ROMANIA !
În momentul înregistrării se consideră că aţi citit acest regulament şi sunteţi 100% de acord cu cele scrise aici.

Dacă sunteţi deja înregistrat în momentul afişării regulamentului, acţiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conţinutului său, indiferent că l-aţi citit sau nu.
HGZ.RO este un forum destinat tuturor categoriilor de useri (gameri, celor care fac parte din lumea IT&C, oamenilor care vor să dezvolte o conversaţie civilizată pe diverse teme de cultură şi ştiinţă, artă şi umor, etc.).
Discuţiile care nu reuşesc să se încadreze în limitele bunului simţ şi a celor 7 ani de acasă nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private.
Moderatorii diferitelor secţiuni au obligaţia să respecte acest deziderat şi prin urmare deţin dreptul de a închide sau de a şterge orice discuţie paralelă. Se consideră că utilizarea avertismentelor şi a explicaţiilor este utilă, în speranţa că anumite atitudini / erori de exprimare vor fi corectate în viitor.
Este recomandată folosirea opţiunii "Search" pentru a vedea dacă subiectul pe care doriţi să îl dezbateţi sub forma iniţierii unui nou topic nu a fost deja discutat.
Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discuţiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" etc., promovarea pirateriei software şi scrierea de mesaje care contravin legislaţiei în vigoare. Dorim ca fiecare user al acestui forum să fie protejat de actualul regulament, în consecinţă, funcţia/naţionalitatea/rasa/vârsta utilizatorului asaltat de injurii nu contează, urmând ca scandalagiul să suporte consecinţele.
Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
Faptul că un user are o părere diferită, bine argumentată şi exprimată, nu denotă lipsă de respect faţă de interlocutarii săi şi parerile acestora.
Sunt interzise subiectele de discuţie care prin esenţa lor sunt menite să producă scandal - atât iniţiatorii lor, cât şi cei care se prind în acest "joc" vor fi sancţionaţi foarte drastic.
Nu se acceptă clonele. Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un user al cărui vechi cont a fost şters. Dacă un user este banat/suspendat şi creează un cont pe care îl foloseşte pentru a ocoli respectiva sancţiune, ambele conturi vor fi şterse. Această regulă este retroactivă.
Avatarele, custom title, semnăturile şi nick-urile nu trebuie să aibă tentă antisemită, rasistă, pornografică sau de o violenţă excesivă. Mesajul lor nu trebuie să producă orice fel de confuzie între calitatea de user şi moderator/administrator sau să încalce legile în vigoare ale ţării nostre. Aceste precizări nu sunt limitative - ne rezervăm dreptul de a introduce în viitor şi alte restricţii în funcţiie de situatiile ce vor apărea.
Nick-urile userilor nu se pot schimba mai des de 30 de zile, DOAR userii cu un minim de 50 de postări pot face o astfel de cerere, link
.
Pe lângă acest regulament, este indicat să se citească şi regulamentele secţiunilor în care se doreşte începerea activităţii.
Pe acest forum se postează doar în limba română sau engleză.

Regulamentul de utilizare a forumului este bazat pe câteva reguli de bun simţ, însă, în funcţie de infracţiunea comisă se pot aplica diferite sancţiuni, pentru cei care nu reuşesc să se încadreze în cei şapte ani de acasă.

 
SANCŢIUNI:
1. Off Topic - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta, pe o perioadă de 7 zile.
2. Limbajul gen IRC - avertisment scris la prima abatere, la trei avertismente primite se suspendă dreptul de a mai posta pe o perioadă de 5 zile.
3. Reply-uri monosilabice - suspendarea dreptului de a mai posta pe o perioadă de 3 zile.
4. Post inestetic - avertisment scris.
5. Nerespectarea regulilor de postare - suspend 3 zile.
6. Avatare, semnături, nume, etc. în neconcordanţă cu regulamentul  - avertisment scris, la două avertismente se primeşte BAN pe forum.
7. Flame - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de caz.
8. Limbaj necorespunzător (vulgar, obscen) - BAN Permanent.
9. Atac la persoană - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
10. Jigniri - Suspend 5 zile.
11. Jigniri grave - Suspend 7 zile sau BAN permanent în funcţie de situaţie.
12. Afirmaţii antisemite sau rasiste - Suspend 7 zile.
13. Ameninţare la integritatea fizică - Suspend 14 zile.
14. Warez - BAN permanent.
15. Reclamă / Spam - BAN permanent.
16. Crearea de clone - BAN permanent.

17.Spam-ul intr-un interval de 10 minute cu peste 20 posturi se sanctioneaza cu warn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this